Odpracované roky hrajú v kariérnych plánoch rolu zanedbateľnú - Múčka, František
Prijatie nových zamestnancov do zamestnania. Ambicióznejší a schopní ľudia sa po čase začnú zaujímať, čo môžu vo firme ešte dosiahnuť. Dožadujú sa ďalšieho vzdelávania, chcú získať nové skúsenosti. Radi by poznali svoj kariérny plán. O tom, či má firma kariérny plán, by sa mali zaujímať predovšetkým mladí ľudia. Rozhovory zamestnávateľa so zamestnancom, pomocou ktorých sa hodnotia výkony zamestnancov. Ako manažovať a korigovať nereálne očakávania zamestnancov.