Daňová strata po novom - Sekerková, Ľubica
Odpočet straty a jej uplatnenie v praxi podľa zákona č. 366/1999 Z. z. a zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Vymedzenie pojmov. Praktické príklady.