Vývojové etapy na ceste k strategickému plánovaniu - Papula, Jozef
Vývoj teórie strategického manažmentu. Teória strategického manažmentu ako nadstavba všeobecnej teórie manažmentu. Vývoj od krátkodobého k strategickému plánovaniu. Zmena trendov vývoja plánovania pod vplyvom zmien v prostredí.