Vrátenie dane z pridanej hodnoty zahraničným osobám - Pastierik, Vladimír
Zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty okrem iného stanovuje podmienky vrátenia dane z pridanej hodnoty (DPH). Zahraničné osoby. Fyzické osoby. Vymedzenie pojmov. Žiadosti o vrátenie DPH.