Ekonomika Srbska a Čiernej Hory a spolupráca so Slovenskou republikou - Kopečni, Miroslav
Základné charakteristiky ekonomík Srbska a Čiernej Hory s akcentom na spoluprácu so Slovenskou republikou. Ekonomika Srbska a Čiernej Hory patrí do segmentu, ktorý sa nazýva "transformujúcou sa ekonomikou". Srbsko a Čierna Hora je štátne spoločenstvo dvoch republík, ktoré sa vzájomne odlišujú v mnohých ukazovateľoch. Prehľad základných makroekonomických ukazovateľov - za roky 2002-2005. Profil tovarovej výmeny v r. 2002 a 2003. Vývoz Srbska a Čiernej Hory. Tovarová výmena medzi Srbskom a Čiernou Horou a Slovenskom podľa rokov. Zamestnanosť v Srbsku. Medzinárodná pomoc a zadlženosť. Výsledky privatizácie za roky 2002 a 2003.