Módní teorie kouzla zbavené - Kamešová, Nataša
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla - o omyloch najznámejších metód a trendov v manažmente : 1. Strategické aliancie 2. Balanced scorecard 3.Total quality management 4. Shareholder value 5. Headhunting 6. Leadership 7. Benchmarking 8. Outsourcing 9. Assessment center