35 rokov Obchodnej fakulty EU v Bratislave - Hanuláková, Eva, 1964-
Bilancia činnosti Obchodnej fakulty EU v Bratislave od jej založenia v roku 1969. Obchodná fakulta bola založená ako vzdelávacia a výskumná inštitúcia, zabezpečujúca pedagogické aktivity, jedinečné z hľadiska vzdelávacieho profilu ekonomických fakúlt na Slovensku. Profil obchodnej fakulty. Hlavné oblasti činnosti obchodnej fakulty.Spolupráca obchodnej fakulty s praxou. Zahraničné vzťahy na obchodnej fakulte. Najvýznamnejšie úspechy zamestnancov a študentov obchodnej fakulty.