Systém výměny informací - Volejníková, Irena
Systém výmeny informácií v ČR. Zákon č. 76/2002 Zb. o integrovanej prevencii a obmedzovaní znečistenia v ČR a základný kameň tohto zákona - Systém výmeny informácií.