Platenie daní z nehnuteľností - povinnosti a práva daňových subjektov - Bubeníková, Irena
Povinnosti a práva daňových subjektov a správcov dane podľa zákona č. 317/1992 Z. z. o dani z nehnuteľností v znení neskorších predpisov. Priblíženie ustanovení citovaného zákona, ktorých nesprávna aplikácia spôsobuje problémy daňovníkom aj správcovi dane.