[Regionálna spolupráca v cestovnom ruchu] - Eliašová, Darina
V monografii Regionálna spolupráca v cestovnom ruchu, ktorú spracovala A. Konečná sa cielená regionálna politika sústreďuje nielen na harmonický rast regiónu, al aj na vnútroregionálnu a medziregionálnu spoluprácu. Monografia je koncipovaná do jednotlivých kapitol v duchu vedeckých a pedagogických zásad: 1. Región cestovného ruchu. 2. Spolupráca v regióne cestovného ruchu. 3. Kooperačný manažment v regióne cestovného ruchu. 4. Cezhraničná spolupráca. 5. Koncepcia rozvoja cestovného ruchu v regióne CR. 6. Podpora rozvoja regionálnej spolupráce v cestovnom ruchu.