Strategický manažment v kontexte aktuálnych zmien ekonomického prostredia - Vološin, Martin
Strategický manažment a názory M. Portera. Strategický manažment v súčasnom období. Problém strategickej kontinuity v meniacom sa ekonomickom prostredí. Stratégia ako séria kľúčových rozhodnutí podniku.