Znovu na téma Six Sigma - Janetka, Pavol
História vzniku pojmu Six sigma v spoločnosti Motorola. Bill Smith - zakladateľ metódy Six sigma. Definícia a charakteristika . 10 faktorov ovplyvňujúcich úspešnú implementáciu tejto metodológie. Úspešné zavedenie metodológie Six sigma v piatich fázach označovaných symbolmi DMAIC.