Konečný prijímateľ a príjemca pomoci zo štrukturálnych fondov - Konvalinková, Iveta
Sumarizácia nevyhnutných informácií týkajúcich sa čerpania pomoci zo štrukturálnych fondov z pohľadu konečného prijímateľa alebo príjemcu pomoci.