Konsolidácia chémie sa nekončí - Slovák, Kristian
Chemický priemysel prechádza celkovou konsolidáciou. Najväčšie zmeny prebiehajú v Európe. Neobišli ani veľké európske koncerny. Podiel Európy na globálnej chemickej výrobe v posledných rokoch mierne klesá, napriek tomu v Ázii, hlavne v Číne, rastie. Najväčší investori v Číne. Problémy s chemickým priemyslom majú aj v USA.