Outsourcing a jeho využívanie v podnikovej praxi - Zahoranský, Marián
Definície pojmu outsourcing. Outsourcing ako strategický nástroj riadenia. Hlavné motívy outsourcingu. Oblasti outsourcingu v súčasnej dobe. Jedna z najperspektívnejších služieb - outsourcing IT. Selektívny outsourcing.