Rozdiely českého a slovenského konkurzného zákona - Ščevovichova, Monika
Porovnanie zákonov o konkurze a vyrovnaní v Čechách a na Slovensku. Analýza súčasnej právnej úpravy konkurzného zákona v jednotlivých oblastiach. Rozdiel medzi neplatnosťou a neúčinnosťou právnych úkonov.