Jak uspět na veletrhu - Zumrová, Lucie
Účasť podnikov na veľtrhu a personálne obsadenie veľtržného stánku. Odborná kvalifikácia a osobné vlastnosti zástupcov firmy. Rozdelenie kompetencií. Správanie, vzbudenie záujmu, ochota a kvalifikované vystupovanie, dobrý vzhľad a spôsoby. Získavanie informácií.