Zákon o účtovníctve s komentárom - Hudecová, Ivana
Plné znenie zákona č. 43/2002 Z. z. o účtovníctve v znení zákona č. 562/2003 Z. z. a zákona č. 561/2003 Z. z. s komentárom. Odkazy k textu. Príloha k zákonu č. 431/2002 Z. z. v znení neskorších predpisov: zoznam preberaných právnych aktov európskych spoločenstiev a Európskej únie.