Zákon o mediácii s komentárom - Fekete, Imrich
Komentovaný zákon č. 420/2004 Z.z. o mediácii a doplnení niektorých zákonov s účinnosťou od 1. septembra 2004. Mediáciu ako mimosúdny prostriedok riešenia konkrétneho právneho sporu môžu využiť aj podnikatelia.