Nepeňažné vklady do základného imania v zákone o dani z príjmov od 1.1.2004 - Lišková, Katarína
Úprava nepeňažných vkladov v Obchodnom zákonníku. Nepeňažný vklad v podvojnom účtovníctve. Nepeňažný vklad a daň z príjmov. Ilustračné príklady.