Slovensko na ceste do eurozóny - Gonda, Vladimír
Prirodzené pokračovanie integračného procesu bude integrácia Slovenska do eurozóny (Európskej menovej únie - EMÚ). Maastrichtské kritériá a Slovenská republika. Nominálna konvergencia slovenskej ekonomiky k EÚ 15, resp. EMÚ. Zmeny v menovej politike NBS. Otázka načasovania vstupu do EMÚ.