Účtovná závierka podnikateľov za rok 2004 - Šlosárová, Anna
Právna úprava účtovníctva podnikateľov (stav k 20. novembru 2004). Obsah účtovnej uzávierky. Práce vykonávané pred uzatvorením účtovných kníh - zoznam prác. Uzatvorenie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky.