Efektívnosť výrobkových odvetví a jej prognóza v poľnohospodárstve SR - Kubanková, Mária
Hodnotenie efektívnosti výrobkových odvetví v rokoch 1999-2003 v poľnohospodárstve SR a jej prognóza v strednodobom horizonte. Výsledok - výroba poľnohospodárskych komodít do roku 2003 bola stratová, nerentabilná. Rentabilnou sa stala až s dotáciami. Prognóza do roku 2010 nie je ani naďalej priaznivá.