Potřebuje tabák reklamu? - Zenkner, Petr
História a kultový charakter fajčenia.Ročná spotreba cigariet v Česku a jeho miesto v Európe v súčasnosti. Spotrebná daň tabakových výrobkov a príjmy štátnej pokladne. Zákaz tabakovej reklamy v Čechách od 1.7.2004. Obmedzenie reklamy na tabakové výrobky na predajný priestor.