Možnosti alokace podnikatelských subjektů na finančním trhu - Svoboda, Martin
Akceptovanie pasívnej investičnej stratégie - pasívne riadenie investícií. Aktívna a pasívna investičná stratégia. Aktívne a pasívne riadenie investícií. Výnosnosť indexových produktov pasívneho investovania. Dôvody podpriemernosti výnosov u aktívnych investičných stratégií.