Možnosti využití strukturálních fondů EU k zvýšení konkurenceschopnosti podniků - Tomšík, Karel
Možnosť získavania finančných prostriedkov pre rozvoj poľnohospodárstva a vidieka zo štrukturálnych fondov Európskej únie. Využívanie prostriedkov EÚ v predvstupovom období. Programy pre využitie štrukturálnych fondov EÚ. Problematika financovania.