Tom Siebel - král zákazníků - Brož, Ivan
Tom Siebel - zakladateľ softvérového systému riadenia vzťahov so zákazníkom : customer relationship management (CRM). Výhody využitia systému CRM. Filozofia podnikania T. Siebela a založenie vlastnej firmy. Spokojnosť zákazníka - hlavný cieľ firmy.