Economic and financial position of agricultural enterprises in the period before the accession to the European Union - Chrastinová, Zuzana
Výsledok hospodárenia slovenského poľnohospodárstva pred vstupom do Európskej únie. Viaceré vplyvy na straty v hospodárení najmä pokles množstva predaja poľnohospodárskych výrobkov, v dôsledku škôd spôsobených nepriaznivým vplyvom počasia a morom ošípaných ako aj nárast cien vstupov a pokles nákupných cien poľnohospodárskych výrobkov. Stray v poľnohospodárskych družstvách a obchodných spoločnostiach. Fyzické osoby - samostatne hospodáriaci roľníci boli ziskoví.