Hospitalizácie sú na Slovensku národným športom - Horníková, Zuzana
Kde sú najväčšie problémy slovenských nemocníc. Na rozsiahlom hodnotení slovenských nemocníc pracuje kostarická firma Sanigest Internacional. Informácií o slovenských nemocniciach sme mali dosť z vlastných štatistík, nehľadali sa však odpovede a riešenia. Oblasti, ktorých sa hodnotenie týka. Zlé využívanie ľudského kapitálu. Prvé výsledky hodnotení.