Riešením je voľná súťaž - Petráš, Ján
Energetická politika Slovenskej republiky a jej hlavné ciele. Privatizácia Slovenských elektrární, a.s. Bratislava. Predpokladaná zmena v štruktúre spotreby primárnych zdrojov v prospech zemného plynu a obnoviteľných zdrojov energie. Liberalizácia trhu s energiou. Regulačné opatrenia.