Chceme hľadať východiská - Lysák, Ladislav
Rozhovor s Ing. Ladislavom Lysákom, DrSc., predsedom združenia Nezáviských ekonómov Slovenska (NEZES), pri príležitosti 15. výročia združenia. Vznik a aktivity NEZES, predstavy o jeho činnosti pre najbližšie obdobie.