Personalisti v podmienkach EÚ - Hudáková, Anna
Prínos 10. konferencie Združenia pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov k rozvoju personálneho manažmentu na Slovensku. Podnety a poznatky zahraničných účastníkov konferencie pre ďalšiu činnosť Združenia. Rozhovor s prezidentkou Združenia PhDr. Annou Hudákovou.