Čo najviac ovplyvnilo reformy na Slovensku
Prieskum Inštitútu pre ekonomické a sociálne otázky uskutočnený v novembri 2004 v rámci projektu HESO ukázal, že uskutočňovanie reforiem na Slovensku najviac ovplyvnili voľby 2002. Vývoj HESO-ratingu politických strán. Poradie poslaneckých klubov podľa hlasovania ich poslancov o reformných zákonoch. Faktory, ktoré najviac pôsobili v prospech reforiem. Poradie poslancov podľa hlasovania o zákonoch.