Otázniky európskeho zdravia - Bachratý, Peter
Správa Európskej komisie konštatujúca pokles v inováciách vo farmaceutickom sektore. Príčiny tohto poklesu. Otázka generických liekov. Nevyhnutnosť reformy zdravotníctva v európskom kontexte. Slovenská zdravotnícka reforma hodnotená pozitívne.