E-Management Consulting - Lipták, František
Význam podnikateľského, resp. manažérskeho poradenstva v súčasnosti. E-Management Consulting - elektronické manažérske poradenstvo - vymedzenie pojmu. Výhody, nevýhody, riziká e-Management Consulting. Dehumanizácia ľudského života a aktívneho konania človeka v ňom. E-Management Consulting ako doplňujúca technológia komunikácie nadväzujúca na bezprostrednú komunikáciu zoči-voči.