Systém manažérstva kvality v automobilovom priemysle - Štefánik, Ján
História vývoja systémov kvality v automobilovom priemysle. Technická špecifikácia ISO/TS 16949. Súbor štyroch dokumentov, ktorý tvorí technická špecifikácia TS2. Doplňujúce a upresňujúce požiadavky TS2 v porovnaní s ISO 9001:2000. Model procesného prístupu k auditu. Špecifické postupy efektívneho riadenia procesov. Zásady zlepšenia výkonnosti organizácie. Požiadavky na analýzu, meranie a hodnotenie procesov systému manažérstva organizácie. Smernice QS 9000 a VDA 6.1 Prechod od národných smerníc na TS2.