Podnikateľské prostredie v SR - malé a stredné podniky (MSP) po vstupe do Európskej únie - Šúbertová, Elena
Stručná charakteristika podnikateľského prostredia SR. Bariéry uplatnenia inovácií v MSP. Očakávaná podpora po vstupe do EÚ. Odhad príjmov SR zo štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu v rokoch 2004-2006 v stálych a bežných cenách. Doterajšie aktivity malých a stredných podnikov. Výhody a nevýhody vstupu do EÚ pre MSP.