Aktivity nákupcu v rozvoji interpodnikových vzťahov na trhu výrobnej sféry - Kita, Jaroslav
Transformácie nákupu - nákup ako činiteľ znižovania nákladov a zvyšovania kvality, nákup ako činiteľ komercializácie produktov. Projekty v oblasti nákupu. Vzťahy s dodávateľmi. Riziká súvisiace so spoluprácou zákazník - dodávateľ.