Marketing nákupu - Majtán, Štefan
Úloha marketingu pri nákupe. Dôvody, prečo pri nákupe treba uplatňovať zásady marketingu. Vymedzenie obsahu nákupného marketingu. Súbor nástrojov využívaných v nákupnom marketingu. Hodnotenie trhovej pozície a výber dodávateľov. Formalizovanie vzťahov s dodávateľmi - obchodné rokovania.