Ako si vyberať zabezpečenie v treťom pilieri - Faith, Ondrej
Obsah pojmu "tretí pilier dôchodkového poistenia". Riziká klienta pri dlhodobom sporení. Finančné produkty tretieho piliera. Výber finančného produktu. Výhody a nevýhody produktov tretieho piliera. Investičný horizont. Akumulačná fáza. Stabilizačná fáza. Začiatok sporenia.