Simulácia procesov a Six Sigma - Legel, Rudolf
Simulačné modelovanie ako vhodný nástroj na skúmanie sietí podnikových procesov pri zvyšovaní ich kvality.Uplatňovanie metodiky Six Sigma v tejto oblasti. Cieľom aplikácie metódy Six Sigma je vybudovať procesy s minimálnym rozptylom výkonnosti v rozhodujúcich ukazovateľoch spokojnosti zákazníkov (rýchlosť a termíny, kvalita a cena). Iné významy termínu Six Sigma. Simulácia procesov v rámci DMAIC - Define - Measure - Analyze - Improve - Control. Stručný obsah krokov, ktoré môže pmôcť simulácia objasniť. Ukazovatele výkonnosti a kvality procesu v metodike Six Sigma. Predpoklady uplatnenia simulácie procesov. Hodnotenie výsledkov simulačných experimentov.