Súčasná situácia na trhu hypotekárneho financovania podnikov na Slovensku - Novotová, Katarína
Rozmach využivania hypotekárnych úverov (HÚ) na financovanie nehnuteľností medzi obyvateľstvom. Menej známe sú HÚ na podnikateľské účely. Základné podmienky HÚ pre podnikateľov. Prekážka na ceste k využívaniu HÚ pre podniky - preukázanie návratnosti investícií, absencia štátnej bonifikácie úročenia. Možnosti podnikov na použitie prostriedkov z HÚ. Vybrané poplatky k HÚ podnikateľov.