K niektorým zmenám pri zdaňovaní príjmov fyzických osôb po veľkej novele zákona o dani z príjmov s príkladmi - Jarinkovičová, Valéria
Najdôležitejšie zmeny pri zdaňovaní príjmov fyzických osôb v súlade so siedmou novelou zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov zo dňa 26. 10. 2004. Príklady.