Komentár k Zákonníku práce - Rybárová, Mária
Zákonník práce v tejto časti upravuje: podmienky odmeňovania, mzdové nároky zamestnancov, nároky na náhradu mzdy v niektorých prípadoch, poskytovanie mzdy v naturálnej forme a v cudzej mene, povinnosti zamestnávateľa súvisiace s poskytovaním mzdy, spôsob zisťovania priemerného a pravdepodobného zárobku.