Obchodné služby, súčasnosť a perspektívy - Michalová, Valéria
Sektor obchodných služieb - business services. Obchodné služby v súčasnej praxi. Dôvody presadzovania sa obchodných služieb. Postavenie a funkcie obchodných služieb v ekonomike. Politika Európskej únie pre obchodné služby. Politicko-ekonomické ciele EÚ v oblasti obchodných služieb.