Outsourcing - vznik, význam v správe a riadení registratúrnych záznamov - Šulavík, Ján
Obsah pojmu outsourcing, typické oblasti pre možnosť jeho využívania. Charakteristika druhov outsourcingu. Ciele využívania outsourcingových služieb. Výber outsourcingového partnera. Právne a personálne aspekty. Význam outsourcingu v archívnictve vo väzbe na zákon NR SR č. 395/2002 Z.z.