Vysokoškolské vzdelanie a jeho súvislosti s trhom práce - Srnánková, Ľubomíra
Vzdelanostná štruktúra obyvateľov Slovenska a jej premeny. Obyvateľstvo s vysokoškolským vzdelaním podľa rodu a veku. Obyvatelia vo vybraných európskych štátoch, ktorí dosiahli terciárne vzdelanie. Vysokoškolsky vzdelaná pracovná sila na trhu práce. Porovnanie miery nezamestnanosti podľa vzdelanostných skupín v období od r. 1998-2002. Nezamestnaní absolventi škôl evidovaní na úrade práce k 31.12.2003.