Strategie vysokoškolské výuky - Vašutová, Jaroslava
Nutnosť zaoberať sa teóriami vysokoškolskej výučby. Zmeny v ponímaní vysokoškolskej výučby. Profesionalizmus vo vysokoškolskej výučbe. Paradigma spoločnosti znalostí a jej odraz v ponímaní vysokoškolskej výučby. Požiadavky kvality vysokoškolského vzdelávania. Strategické komponenty vysokoškolskej výučby.