Globální správcovství - Nováček, Pavel
Svetový spoločenský vývoj smeruje ku globálnej občianskej spoločnosti. Potreba všeobecne uznaného lídra svetového spoločenstva. Globálne ekonomické riadenie. Financovanie globálneho riadenia. Starostlivosť o globálne statky.