Prosperita podniku a vnútropodnikový manažment výroby - Dupaľ, Andrej
Ciele podniku v trhovej ekonomike. Zdokonaľovanie vnútropodnikového podnikania v samotnom vnútropodnikovom manažmente výroby. Proces zmien vo vnútropodnikovom manažmente výroby. Zdokonaľovanie vnútropodnikového manažmentu výroby uplatňovaním tzv. novších systémov či koncepcií riadenia výroby. MRP systémy. Just in Time. OPT (Optimalizovaná technológia výroby). BOA (Vyťažovacie riadenie). Kaizen (Kai -zmena, Zen - lepšie). Lean production (Štíhla výroba). Benchmarking (Porovnávací manažment). Reinžiniering (Znovuinžinierstvo).